Focaccine din faina integrala si philadelphia

Focaccine cu faina integrala (8)

Dificultate: usoara

Timp de preparare: 25 minute

Ingrediente: 250 gr. faina tip 00,1 pliculet praf de copt, 100 ml apa, 100 gr. branza spalmabila (ex. philadelphia), 25 ml ulei de masline, 2 lingurite de sare.

Astazi va povestim despre o reteta potrivita pentru acele dati cand va grabiti sa puneti la punct o cina, painea s-a terminat, timpul este scurt si poate si frigiderul cam golut. Focaccinele din faina integrala si philadelphia pot fi servite singure, ca gustare (va asiguram ca sunt destul de satioase), pot insoti alte preparate, ca paine, sau puteti sa le taiati in jumatati si le sa umpleti, dupa preferinte, cu branzeturi, salam etc.

Amestecati toate ingredientele pana obtineti un aluat omogen. Acoperiti-l cu un prosop si lasati-l in repaos pentru circa 10 minute.

Focaccine cu faina integrala (7)

Focaccine cu faina integrala (6)

Impartiti aluatul in parti egale si intindeti foi rotunde de aproximativ 2 cm grosime.

Focaccine cu faina integrala (5)

Incalziti o tigaie antiaderenta, ungeti foaia pe ambele parti cu putin ulei de masline si rumeniti-o in tigaie cate 2-3  minute, pe ambele parti.

Focaccine cu faina integrala (1)

Se servesc reci.

Buon appetito!

Focaccine cu faina integrala (2)

Advertisements
This entry was posted in Focaccia and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s