Mozzarella pane

IMG-20140310-WA0007

Dificultate: minima

Timp de pregatire: 10 minute + 10 minute prajire

Ingrediente: 16 mozzarelline (mozzarella sfere), 1-2 oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit

Mozzarella pane este un preparat foarte simplu , rapid si gustos, un aperitiv interesant de incercat!

Pentru a nu se desface in timpul coacerii, este important ca mozzarellinele sa fie uscate, iar pentru asta puteti sa le tineti putin in frigider, scoase din zeama in care sunt conservate, pentru a se usca.

Procedeul este foarte simplu: fiecare mingiuta de mozzarella se da pe rand prin faina, apoi prin oul batut si la final prin pesmet.

IMG-20140310-WA0005

Se prajesc toate mozzarellinele in ulei cald, rotindu-le de cateva ori pentru a se rumeni uniform. Asezati-le pe servete de bucatarie pentru a absorvi excesul de ulei. Se servesc calde!

Buon appetito!

IMG-20140310-WA0008 IMG-20140310-WA0009

Advertisements
This entry was posted in Aperitive. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s